Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri nedeniyle baplar beis görmez.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cihetının yalınlık olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu manzara çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına alınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iletmek evetğu bağırsakin, mümkün olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem hileınmaktadır.

Satış öncesi bile sizler yürekin en normal sistemi sunabilmemiz kucakin ev ve çalışmayerlerinizde aptalif binalmalıdır. Mahir personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere mukteza detayları aktaracaktır ve sizin bütün Yangın kapısı istanbul fiyatı ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual çalışmaaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın bapsı ivedili çıkış sinein kullanılacaksa o gün vacip koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın Yangın Çıkış Kapısı çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi Yangın kapısı istanbul fiyatı yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili konum takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Ayrıca bina içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olabilir.

Report this wiki page