5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları tertipli olarak dokumalmalıdır. Kapının mazbut çtuzakışmasını kurmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir mimarisı vardır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili gestalt simultane kapının kabil olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Bundan dolayı yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, hariçarı essah açılacak şekilde kullanılır.

ürkü pas sayesinde bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı harisabilirler. Yangın Merdiveni Kapısı Bu sayede çok emeksiz ve hızlı Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları kadar bina güvenliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page